Header Ads

ad

iPhone 11 Almamanız İçin 4 Neden

Apple firmasının yeni olarak piyasaya süreceği iPhone 11, iPhone 11 Max ve iPhone 11 Max Pro cep telefonu modellerini almamanız için 4 neden sunacağız. Bunlar birkaçına sizinde şaşıracağınıza eminiz. Hadi başlayalım!




  • Tasarım


Doğruyu söylemek gerekirse iPhone 11 ve diğer modellerin tasarımlarını biz hiç beğenmedik. Diğer modellerin tasarımıyla kıyaslarsak iPhone 4S modelinin bile tasarımı daha iyi diyebiliriz. iPhone 11'in arkasında bulunan 3 kamera çok itici bir görüntü sergilemiş. Adeta bir traş makinesi başlığına benziyor desek yalan olmaz. Ekran kısmında bulunan çentik detayı diğer modellere kıyasla aynı şekilde ve modeli yükseltmelerine rağmen çentikte herhangi bir yükseltme yapılmadığı gözlemlendi.

  • Fiyat

Yurtdışı fiyatına bakılacak olursa iPhone 11'in fiyatı 900 dolar arasında geziyor. İphone 11 Türkiye piyasalarına sürüldükten vergisi ve diğer masrafları fiyata dahil ettikten sonra en düşük olan modeli 9.000 TL olacağı söylemler arasında.

  • Depolama 

iPhone 11 ve diğer modelleri en yüksek kapasite olarak 64 GB olarak piyasaya sürülecek. iPhone değilde diğer telefon modellerine bakılırsa 128 GB ile piyasaya sürülen diğer telefonlar olmasına rağmen Apple yeni çıkaracak olan modelinde  64 GB ile piyasaya sürecek. Bu durum Apple kullanıcılarını derinden üzecek gibi duruyor.

  • Diğer modeller arası özellik farkı

iPhone 7 ve iPhone 11 özellikleri karşılaştırıldığında eski modellerinin aynı özellikleri iPhone 11 modellerinde olacak. Başka telefon markaları ile kıyaslarsanız 2.500 TL vereceğiniz bir telefonla 9.000 TL fiyatı olan bir telefonla aynı özellikler olacak gibi duruyor. Tabi bu özelliklerin içerisine kesinlikle iPhone 11'in video çekim kalitesini işin içine katmıyoruz. Bu demek oluyor ki iPhone 7 kullanan bir kişi iPhone 11 satın aldığında video çekim kalitesi hariç başka bir fark göremeyecek. Tek olacak olan fark telefonun 9.000 TL olması ve modelinin 11 olması olacak.

Hiç yorum yok