Header Ads

ad

2018 Yılın En İyi 4 Mobil Uygulaması

2018 Yılın En İyi 4 Mobil Uygulaması

  
‘Gelecek artık telefonların.’ Cümlesini birçok kez duymuşsunuzdur. Aslında tamda söylenildiği gibi her yıl birçok uygulama hayatımıza giriyor bazıları bizleri eğlendiriyor. Bazıları da oldukça işimize yarıyor. Bizde sizleri için 2018 Yılının En İyi 4 Mobil Uygulamasını derledik. 2018 Yılında bize verdiği hizmetler ve eğlence ile gönlümüzde yerini kuran uygulamalara buyrun beraber bakalım.  

1. SHAREit 


Bu uygulama çoğu kişilerin hayatını kurtarmıştır. Nasıl mı? Örnek verelim telefonunuzun hafızası doldu veya dolmak üzere, telefonunuz ile bilgisayar arasında bir bağlantı kurarak hiç uğraşmadan telefonunuzdaki verileri bilgisayarına kolay bir şekilde aktarabilirsiniz. Telefondan bilgisayar aktarıldığı gibi bilgisayardan da telefona veri aktarımı yapma imkanı sunuyor bizlere. 

2. Bitmoji 


Bitmoji’nin kendine has özelliği ise kendinize has karikatür avatarları tasarlamanız. Ve bu özelliğinide oldukça kendini geliştirmiş bir şekilde kullanıcılarına sunmasıdır.  

3. Subway Surfers 


Bu oyunu her çocuğun annesini veya babasının telefonunda görmeniz mümkün olabilir. O yıl boyunca sürekli trenlerin üzerinden bir sağa bir sola atlayıp durdu bizi. Bağımlılık yapan oyun oyuncusunu ekrana kilitliyor ve insanın bırakma isteği gelmiyor da diyebiliriz.  

4. TikTok 


Bu uygulama dışarıda değişik bir imaj ile sergilense de. Herkesin bir kere içeriye girip çıkmışlığı vardır.  Kullanıcıların oluşturduğu videolar arka arkaya gözünüzün önüne düştüğünde onuda bunuda derken içerisinde kendimizi kaybettiğimiz olmuştur tabiki. 

Hiç yorum yok